Purple Color Jewel Set - Chloe Nyiri
about me

Is dotting my profession? Where do I work? | Hol dolgozom?

Many of you have asked so I thought I would write some things about my daily life.

As I mentioned earlier I started dotting because of my workplace. A little more than for years ago (as of today) I started working in Intuita Shop, a place where I applied about 7-8 years ago but unfortunately between another lady and myself, they chose the other girl and my path lead me to be an interpreter for a fishing company and then to become a and marketing manager in a playhouse.

So 4 years ago I started working in Intuita Shop, 2 galleries in Váci street where more then 120 artists’ works are presented from Hungary. After working there for about 3 months, one day I saw a beautiful dot painted stone by Elspeth McLean and that they I bought some paint on my way home and started dotting at night.

I haven’t stopped ever since. 🙂

Purple Color Jewel Set - Chloe Nyiri
Purple Color Jewel Set

There were some rough moments, days when I wanted to stop because I didn’t like what I made but I continued anyway and today I can finally say that if I were to make a living only from my art, I could.

So what’s stopping me from that?

It was never my intention! My dream was to work in a place like Intuita Shop and make art in my free time that people love and with my art, somehow I make the world a better place. And that’s exactly what I’m doing now: living my dreams!

I still have goals for the future, however: I would love to collab with a positive thinking or children’s book author to illustrate his/her book and I would love to collab with a great cause to bring people happiness and advocate foreco-friendly lifestyle! But I still feel like I could do this part time.

What is your passion? What are you up to? Do you think you could make a living from it?

Chloé
Mauve Necklace - Chloé Lights
Mauve Necklace

Többen kérdeztétek, úgyhogy mesélek egy kicsit részletesebben a napjaimról!

Nemrégen írtam róla, hogy a munkahelyem miatt kezdtem el pöttyözni. Egy kicsit több, mint 4 éve dolgozom az Intuita boltban, ahová valójában 7-8 évvel ezelőtt jelentkeztem, de egy másik lány és köztem a másik lányra esett a választás, így én fordító lettem a horgász cégnél, majd marketinges egy játszóházban.

Szóval, 4 évvel ezelőtt kezdtem el az Intuitában dolgozni, ami két galéria a Váci utcában, ahol több, mint 120 magyar kézműves termékei vannak kiállítva. Kb. 3 hónap elteltével aztán, megláttam az interneten egy gyönyörű szép pöttyözött követ, még aznap hazafelé vettem festéket és nekiálltam pöttyözni (éjszakába nyúlóan).

Azóta sem hagytam abba. 🙂

Purple Color Jewel Set - Chloe Nyiri
Purple Color Jewel Set

Voltak nehéz időszakok, amikor abba akartam hagyni, mert nem tetszett a végeredmény, mégis folytattam és ma már bátran állíthatom, hogy ha akarnék, meg tudnék élni belőle.

Mit tart vissza?

Sosem vágytam erre. Az volt az álmom, hogy egy olyan helyen dolgozhatok, mint az Intuita, a szabadidőmben pedig szabadon alkothatok, az emberek szeretni fogják, amit csinálok, és valahogyan jobbá is teszem a világot a művészetemmel. És most épp itt tartok: élem az álmaimat!

Persze, még vannak céljaim, pl. szeretnék illusztrálni egy gyermekeknek szóló vagy pozitív gondolkodással kapcsolatos könyvet, szeretnék kiállni egy jó ügyért, hogy az emberek teljesebb életet élhessenek és hogy hirdessem a környezetbarát életstílust.

Neked mi a szenvedélyed? Mi foglalkoztat? Szerinted meg tudnál élni belőle?

Chloé
Mauve Necklace - Chloé Lights
Mauve Necklace

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s