about me, Baba-mama, My daughter, stories

Babysitter élet vs anya élet | Nanny life vs mummy life

Egy történet, amit itt nem osztottam meg, hogy 18 évesen kimentem Írországba 4 évre és másfél éven át au pair (bentlakásos babsitter) voltam. Most, 15 évvel később, saját kisbabám van és megkönnyebbültem, ahogy rájöttem: szinte ugyanúgy viselkedek a saját gyermekemmel, mint azokkal, akik nem az enyémek.

Persze minden érzés- a szeretet, az öröm, még a frusztráció is- sokkal mélyebb, ha a saját gyermekemről, szerelmem gyümölcséről van szó, de ahogy viselkedem, ahogyan a nap zajlik, az szinte teljesen ugyanolyan.

https://www.etsy.com/shop/chloelights/

Something I never shared here is that when I was 18 years old, I went to Ireland for 4 years and for a year and a half I was an au pair (a live-in nanny). Now, 15 years later I have my own baby and it is such a relief to know that I treat my baby pretty much the same way I treated those that were not mine.

Of course, the love, the joy, even the frustration -all the feels- are deeper for my own child, the fruit of my love but the way I behave, the way the day goes is pretty much the same.

Bay mummy painting Chloe Lights

https://www.etsy.com/shop/chloelight

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s